top of page

KORT OM OSS

Erfaren professionalism

Vi på Skånelunds Trädgård & Design är en professionell och engagerad landskapsfirma i Skåne. Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa landskapstjänster som skapar vackra och funktionella utomhusmiljöer som förbättrar livet för våra kunder.

Vårt team består av erfarna landskapsarkitekter och trädgårdsmästare som har passion för att skapa trädgårdar och utomhusmiljöer som passar perfekt för våra kunders behov och livsstil. Vi har en stark serviceinriktad mentalitet och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att lyssna på deras behov och önskemål.

VÅRA RECENSIONER

Förstklassig trädgårdsservice! Duktiga och väl utfört arbete varenda gång. Det är svårt att hitta någon som överträffar Skåneslund Trädgård med all den kunskap och åratal av erfarenhet och inom hantering av blommor, träd, buskar och växter. Vetenskapen av hur allt ska skötas på rätt sätt efter värder, vind och säsong gör att trädgården är i toppenskick efter varje besök och andledningen till att man återkommer till Skåneslund Trädgård gång på gång. 

Snabba och effektiva med en känsla för detaljer gör att det finns ingen bättre. 5/5 stjärnor. 

David J.

Som kunder är vi väldigt nöjda med Skanselund. De håller tiden, utför trädgårdsskötseln hos oss med noggrannhet och yrkesskicklighet. Dessutom är de alltid lyhörda för våra önskemål och kommer även gärna med professionella tips och råd.  

Familjen Hansson

De har gedigen kunskap och gör alltid ett mycket bra arbete. Alltid ett trevlighet bemötande och de lämnar välstädat och fint efter sig. Vi är mycket nöjda.

Anna

Vi är jättenöjda med Skåneslund och deras arbete i vår trädgård. Proffsiga och trevliga.

Eva och Germund

Tack Skåneslund Trädgård & Design för all hjälp och rådgivning!

Sanna

Gardening

BETYGSÄTT VÅR TJÄNST

Hur presterade vi?

Skulle du rekommendera oss till dina vänner?

Tack för ditt meddelande!

bottom of page